Svenska Gummihuset

När Svenska Gummihuset grundades 1991 så var affärsidén att på postorder sälja däck och fälgar av högsta kvalitet till Sveriges lägsta priser. Det är eftersom internet inte hade slagit igenom på riktigt så tidigt. Idag så är man en stor aktör på däckförsäljningsmarknaden på internet och växer sig ständigt större.

Snabba leveranser” – ”Låga priser” – ”Professionell personal” är företagets ledord.

De har sitt kontor och lager i Eskilstuna. Där monterar man, packar man och skickar man däck och fälgar till mängder av företag och privatpersoner i hela Sverige. Lagret där är vansinnigt stort och har alltid mellan 60.000 till 80.000 artiklar i lager. Så man behöver inte vara orolig att något ska vara slutsålt.

En väldigt trevlig funktion som de har på sin sida är att du kan välja vilken bilmodell du har och vilken tum du har på däcken och så visar de upp en bild på hur fälgarna kommer att se ut på ”din” bil.

Priserna
Prismässigt så har Svenska Gummihuset bland de lägsta priserna på internet och lägre priser än samtliga vanliga verkstäder. De har sammarbeten med alla de större däcktillverkarna och får rejäla rabatter på sina inköp på grund av de stora volymerna som de köper in.
Du har även möjligheten att delbetala hela eller delar av summan räntefritt i 24 månader.