Molway

Molway är ett företag som ligger i Skåne, en bit utanför Landskrona. Där har de sin däckverkstad, sitt däcklager på 2000m2 och även en fälgutställning. Där monteras och packeteras alla de hjul, däck och fälgar som sedan skickas vidare i kunder i hela Sverige.

Även om du kanske inte hört talas om dem så har de funnits länge och är ett väldigt seriöst företag som alltid sätter kunden i första hand. De har faktiskt sålt däck och fälgar på internet ända sedan 1998.

De har ett väldigt stort sortiment av både däck och fälgar, både budgetvarianter och riktiga kvalitetsdäck. Med produkter från märken som bland annat Dunlop, Continental, Goodyear, Michelin och Yokahama m.fl.
Har du vägarna förbi Landskrona så finns dessutom möjligheten att kika in i deras fälgutställning. Där visar de alltid upp mellan 100 till 150 olika fälgmodeller.

Priserna
Molway har generellt väldigt låga priser jämfört med de andra nätbutikerna. Jämfört med däckverkstäder så har de däremot lägre priser på i princip allt.
Eftersom de samarbetar med några av de största däck- och fälggrossisterna i Europa och även har en del egen import direkt från tillverkarna så kan de erbjuda ett brett urval av produkter till väldigt bra priser.

Frakten är gratis när du köper däck eller fälgar och den sker genom DHL, ända fram till dörren.